Додади ја aviokarti.mk во своите омилени страници и дознај прв за сите евтини летови.
Aviokarti.mk достапни во секој момент преку вашиот мобиле телефон. Превземете ја мобилната апликација на следниот линк.
Оставете го вашиот телефонски број и во најбрзо време ќе бидете контактирани од нашиот инфо центар.
loading Ги бараме најдобрите авио карти за Вас Ве молиме почекајте

Резервирајте авио карти онлајн и платете онлајн со платежна картичка, преку трансакциска сметка или во готово во агенцијата

Употребата на најсовремените технологии, како и нашето долгогодишно искуство ни даваат можност да Ви ги понудиме најниските цени со гаранција

Заштедете време и пари, резервирајте онлајн со неколку клика удобно од својот дом или каде и да сте

Првата мобилна апликација за авио карти во Македонија!

Инсталирај ја бесплатно и заштеди пари и време!

Имај ги наевтините авионски карти со тебе секогаш. Преку најголемиот портал за онлајн резервации на авио карти во Македонија aviokarti.mk, спореди ги цените на преку 500 нискобуџетни и класични авиокомпании и резервирај по гарантирано најниски цени со неколку кликови.

Специјални понуди

Ве молиме почекајте додека ги бараме најдобрите авиокарти за Вас...